Scarlett se je preselila k Seanu

Foto: Žurnal24 Med tekom je Scarlett razkrila odvečne kilograme. (Foto: Flynet)
Po treh mesecih zveze igralca Scarlett Johansson in Sean Pean že živita skupaj.
Oglej si celoten članek

Scarlett se je že preselila v njegovo hišo na Malibuju, poročajo ameriški mediji. Pred kratkim ločena zvezdnica, ki je bila z Ryanom Reynoldsom poročena od leta 2008, je začasno bivala v hotelu v West Hollywoodu. Zdaj si streho nad glavo v hiši, vredni 3,8 milijona dolarjev (2,6 milijona evrov), po večmesečni skriti romanci deli s 50-letnim Seanom.

In kaj vse počneta skupaj? Poleg priljubljenih opravil, kot je med drugim druženje z njegovima otrokoma, 20-letno Dylan in 17-letnim Hopperjem, ki ju ima igralec z nekdanjo ženo Robin Wrigth, rada tudi kuhata, uživata v hrani, skupaj pa se tudi odpravita na tek.

Nazadnje je prav njun skupni tek, pri katerem se vidi njen obilni trebušček, zanetil govorice, da naj bi bila 26-letnica noseča, kar pa se je izkazalo za neresnično. Njen povečan trebuh si oglejte na tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.