Schumacher paraliziran in ne more govoriti

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji nemški dirkač formule 1 Philippe Streiff pravi, da se Michael Schumacher ne more premikati.
Oglej si celoten članek

"Schumacher se počuti bolje, a to je relativno. Težko je, saj ne more govoriti. Je paraliziran in sedi v invalidskem vozičku. Ima pa tudi težave s spominom,“ je francoski radijski postaji Europe 1 povedal nekdanji nemški dirkač Philippe Streiff in dodal: "Ker je doma, je njegovo okrevanje morda hitrejše, bo pa težko.“

Kje je Streiff, ki se je leta 1989 ponesrečil med testiranji v Braziliji in je od takrat dalje na invalidskem vozičku, dobil informacije, ni znano. Schumacherjeva tiskovna predstavnica Sabine Kehm je povedala, da Streiff z njimi ni bil v stikih in da gre pri teh trditvah za "njegovo mnenje“.

Schumacher je 29. decembra lani padel med smučanjem. Zaradi poškodb glave je več tednov ležal v umetni komi. "Njegova družina ne more razumeti, kako se je lahko dirkač na tako banalen način tako hudo poškodoval,“ je še povedala Kehmova.

Več na:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:55 20. November 2014.

    Jaz pa mislim, da pri tako hudih poškodbah glave zgornje navedbe ne morejo biti daleč od resnice...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.