Schumacher se ločuje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ralf in Cora Schumacher se ločujeta.
Oglej si celoten članek

Mlajši brat legendarnega Michaela Schumacherja, dirkač Ralf Schumacher, se po 13 letih zakona ločuje od žene Core, s katero ima sina Davida.

Kot poročajo mediji, bo ločitev verjetno umazana. Par naj bi se že več mesecev pogovarjal le še preko odvetnikov. V igri je namreč ogromno denarja, zakonca pa se bosta morala dogovoriti tudi o lastništvu treh nepremičnin (v Kölnu, Salzburgu, St. Tropezu).

Ralfov odvetnik naj bi Corinemu že napisal pismo, v katerem ga obvešča, da 37-letnica lahko uporablja stanovanje v Kölnu, do ostalih nepremičnin pa nima dostopa. Schumacherjev odvetnik je tudi poudaril, da ne bodo tolerirali "enostranskih ukrepov“, še zlasti tistih ne, "ki zadevajo Davida.“ Cora naj bi od moža, po tem, ko bo ločitev pravnomočna, pričakovala večmilijonsko odpravnino. "V tem trenutku živi od preživnine. Ralf na mesec plačuje 10 tisoč evrov,“ je izdal prijatelj para.

Ralf, katerega premoženje je ocenjeno na 100 milijonov, je med tem zaklenil Corine kreditne kartice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.