Schumacherjeva ujela boksarja

Foto: EPA
Foto: EPA
Coro Schumacher so ujeli v družbi nemškega boksarja Manuela Charrja.
Oglej si celoten članek

Cora Schumacher si je našla novega težkokategornika iz sveta športa. Tokrat v dobesednem pomenu, saj naj bi ujela boksarja Manuela Charrja, ki je osem let mlajši od nje. "S komentarjem bom počakal, dokler ne bo jasno, kako se bo zadeva med Coro in Ralfom Schumacherjem iztekla. Poleg tega trenutno vso svojo pozornost posvečam treningu, saj me čez en mesec v Moskvi čaka boj,“ je govorice o novi ljubezni komentiral 29-letni boksar.

Medtem pa se je razvedelo, da Ralfa skrbi za ženino dobrobit. Na hišo, ki meji na njegovo in v kateri Cora živi z njunim sinom Davidom, je sedaj varnostna kamera. Sicer pa bo ločitev očitno res umazana, kot napovedujejo nemški mediji. Ralfovo premoženje je ocenjeno na 100 milijonov evrov. Cori naj bi pripadalo 5 milijonov, s čimer pa se 37-letnica menda ne strinja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.