Schumacherjeva zaljubljena v resničnostnega zvezdnika

Foto: EPA
Foto: EPA
Odkrita glede novega razmerja …
Oglej si celoten članek

Nekdanja žena dirkača Ralfa Schumacherja (46), lepotica Cora Schumacher (44), ima ob sebi novega moškega, ki ga ljubitelji resničnostnih šovov zelo dobro poznajo. Pred kratkim se je namreč začela videvati z nekdanjim tekmovalcem nemškega Big Brotherja slavnih, 11-let mlajšim Ericom Sindermannom (33), kot poroča Bild.de. Oba sta za spletno stran potrdila, da se družita in da se iz tega lahko razvije tudi kaj več. 

"Čeprav sva se videla le trikrat, si neprestano piševa in se pogovarjava po telefonu. Odkrito se pogovarjava o vseh stvareh, tudi o seksu," je Eric odkrito povedal o temi, ki mu je zelo pri srcu. V Big Brotherju slavnih je namreč brez težav govoril o tem, da je spal z več kot 500 ženskami. Zdi se, da je Cora nad svojo 11-let mlajšo simpatijo zelo navdušena. Pravi, da je Eric prava osvežitev, ljubek in ravno prav "nor". 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.