Schumacherjeva zapustila bolnišnico

Foto: EPA
Foto: EPA
Cora Schumacher je v zadnjih dneh izgubila več kot sedem kilogramov.
Oglej si celoten članek

Cora Schumacher, ki se po 13 letih ločuje od mlajšega brata Michaela Schumacherja, Ralfa Schumacherja, je morala pred nekaj dnevi v bolnišnico, ker se je zgrudila. 37-letnica je sedaj zapustila bolnišnico. "Počuti se bolje, a potrebuje mir,“ je povedala njena prijateljica in dodala, da je ločitev v polnem teku. "Odnosi so napeti. Borila se bosta na vse možne načine.“

Cora naj bi, odkar se je razvedelo, da je njenega zakona konec, shujšala za več kot 7 kilogramov. Bila je tako šibka, da je le s težavo govorila in cele dneve preživela v postelji. Njena največja skrb je sin David. Ralf naj bi ji ga namreč poskušal odvzeti in se z njim iz Salzburga preseliti v Düsseldorf.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.