Schumi drvel s taksijem

Foto: Žurnal24 Michael Schumacher je vozniku taksija polepšal dan.
Sedemkratnemu prvaku v Formuli 1 Michaelu Schumacherju se je zelo mudilo, zato je prosil taksista, da kar sam sede za volan.
Oglej si celoten članek

Michael se je z ženo in sinovoma odpravil po pasjega mladiča v vas Gelhuelz. Po prevzemu mladička se jim je začelo muditi na trideset kilometrov oddaljeno letališče v bavarskem mestu Coburg, zato je taksista prosil, da kar sam poprime za volan.

Voznik taksija Tuncer Yilmaz je povedal: "Znašel sem se na sedežu za potnike, kar je bilo zelo čudno, ampak imeti Schumija za volanom svojega taksija je bilo fantastično."

Schumi, ki mu je letalo seveda uspelo ujeti, je Yilmazu poleg nore vožnje dan polepšal tudi tako, da mu je k plačilu 60 evrov za vožnjo dodal še 100 evrov napitnine.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.