Schwarzi: Našel si bom 20-letno ljubico

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Arnold Schwarzenegger se očitno ni preveč vznemirjal glede tega, kako bo njegova afera z gospodinjsko pomočnico vplivala na njegov zakon z Mario Shriver.
Oglej si celoten članek

Igralec Arnold Schwarzenegger je lani poskrbel za enega najodmevnejših škandalov leta, ko je v medijih odjeknila novica, da je pred leti varal svojo ženo Mario Shriver z njihovo gospodinjsko pomočnico Mildred Patricio Baena, s katero ima tudi nezakonskega otroka. Vendar pa se zvezdnik očitno ni kaj preveč obremenjeval s tem, kako bo to vplivalo na njegov 25-letni zakon z Mario,  in je bil prepričan, da mu bo oprostila nezvestobo. "Mislim, da se bo na koncu vse dobro izteklo. Če pa se navsezadnje le ločiva, si bom našel 20-letno ljubico in užival z njo,“ naj bi arogantni zvezdnik tedaj zaupal svojemu prijatelju, poroča Newsweek. Igralec naj bi sicer tudi zavrnil Marijino prošnjo, da bi se potrudila rešiti zakon z zakonskim svetovanjem, ki se ga je udeležil le enkrat samkrat.

Schwarzi pa navsezadnje ni ostal le brez žene, temveč so se skrhali tudi odnosi z njegovimi otroki. Njegov sin Patrick se je celo odpovedal njegovemu priimku in prevzel materinega. "Arnold zdaj živi popolnoma sam v hiši s fotografijami in spominki iz preteklosti,“ je še dodal njegov prijatelj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.