Schwarzi zdaj še ponarejevalec?

Bivši mož Mildred Baena namerava tožiti Arnolda Schwarzeneggerja.
Oglej si celoten članek

Rogelio B. pravi, da bo tožil nekdanjega kalifornijskega guvernerja Arnolda Schwarzeneggerja. Kot je povedal nekemu kolumbijskemu časniku, naj bi Schwarzi ponaredil rojstni list svojega nezakonskega otroka.

Za kaj točno gre?
Rogelio in Mildred, Arniejeva hišna pomočnica in mati njegovega nezakonskega sina Josepha, sta bila poročena deset let. Zato ni nič čudnega, da je v rojstnem listu 13-letnega Joeja naveden kot otrokov oče. Če pa bi se izkazalo, da sta Mildred in Schwarzenegger ob rojstvu vedela, da Rogelio ni Josephov oče, bi lahko oba zaradi ponarejanja listin pristala pred sodnikom, pravijo odvetniki.

Nekateri mediji sicer poročajo, da je Mildred iz sinovega rojstnega lista že pred časom odstranila Rogelijevo ime, saj sta se le nekaj tednov po rojstvu dečka razšla. Uradno ločena pa sta šele od leta 2008.

Spregovorila varuška
Intervjuja pa ni dal le prevarani mož, ampak tudi nekdanja varuška Schwarzeneggerjevih zakonskih otrok. Kot pravi, se je igralec s svojimi zaposlenimi zelo rad spogledoval, nikogar pa se ni nedostojno dotikal. Ženska zato verjame, da je Mildred guvernatorja zapeljala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.