Scientologi lovijo Pattinsona

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Scientologi naj bi oko vrgli na Roberta Pattinsona.
Oglej si celoten članek

Scientologi po tretji ločitvi Toma Cruisa menda iščejo nov zvezdniški obraz, ki bi predstavljal organizacijo. Oko naj bi vrgli na igralca Roberta Pattinsona, ki ga zdaj "masira" Kirstie Alley, njegova soseda in dobra prijateljica.

Kot je reviji National Enquirer izdal vir, je Kirstie takoj, ko je v javnosti odjeknila vest o varajoči Kristen, odhitela k Robu. Nato pa naj bi se igralka odpeljala v scientološki center. "Scientološka cerkev bi bila Roba zelo vesela. Je idealen kandidat, saj se je pravkar razšel z dekletom, zato mu lahko ponudijo 'pomoč'. Kirstie je njegova prijateljica. Morda jo bo poslušal. Ker cerkev meni, da lahko vsakomur pomagajo, lovijo ljudi, ki so najbolj ranljivi," pravi Amy Scobee, nekdanja scientologinja in avtorica knjige Scientology: Abuse at the Top.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.