Scott Disick si je našel še mlajšo ljubimko

Foto: Profimedia scott disick Foto: Profimedia scott disick Foto: Profimedia scott disick
Njegova nova spremljevalka je spet hčerka znanih staršev in še mlajša od Sofie Ritchie.
Oglej si celoten članek

Nekdanji mož Kourtney Kardashian, Scott Disick, je sedaj v zvezi z 18 let mlajšo hčerko igralcev Harryja Hamlina in Lise Rinna, 19-letno Amelio

Pred njo je intimno prijateljeval z 22-letno Sofio Richie, hčerko pevca Lionela Richieja, ki zvezi menda ni bil najbolj naklonjen.

Amelijina starša, Lisa je dobra prijateljica Kris Jenner, zveze nista komentirala, so se pa oglasili različni viri, ki pravijo, da Kourtney, mama Scottovih treh otrok, z novo ljubeznijo nekdanjega partnerja nima težav, saj zveza ne vpliva na Scottov odnos z otroki.
Kourtney naj bi novo zvezo celo pozdravljala, saj naj bi bil Disick, kadar je zaljubljen, še bolj odgovoren oče kot sicer.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 05:14 30. November 2020.

    www︎.︎Cycoap︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

  • 21:09 29. November 2020.

    www︎.︎Cycoap︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.