Se bo Alya poročila?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Odgovor na to vprašanje bo ostal uganka vsaj do petka zvečer, ko se bo Alya predstavila na predizboru EMA 2017 na Gospodarskem razstavišču.
Oglej si celoten članek

Dan pred nastopom je bila Alya gostja v studiu Radia Ekspres, kjer ji je vprašanje »D« zastavil voditelj na Radiu Ekspres Tomaž Okorn in jo očitno spravil v veliko zadrego. Odgovora na vprašanje, ali bo poročno obleko nosila na svoji poroki ali pa na izboru Ema, namreč ni dobil. Ostalo je le pri tem: "Kako pa ti veš, da sem pomerjala poročne obleke!?" Kljub temu resnica ne bo več dolgo skrivnost, saj bo razkrita že v petek zvečer, ko se bo Alya na Emi predstavila s pesmijo Halo.

xxx

Na spletni strani Radia Ekspres pa lahko poleg Alye bolje spoznate tudi druge letošnje nastopajoče na Emi, in sicer v Ekspresnem intervjuju pred Emo 2017.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.