Se bo Luka Dončić izselil iz tega raja?

Foto: Epa
Foto: Epa
Ste že videli hišo, v kateri v Dallasu živi Luka Dončić?
Oglej si celoten članek

Se bo, sedaj, ko je podpisal zgodovinsko pogodbo, naš športni as Luka Dončić preselil? 22-letnik je podpisal petletno pogodbo v višini 176 milijonov evrov in bi si lahko še večje in še dražje domovanje z lahkoto privoščil.

Trenutno živi v vili, ki jo je leta 1984 zgradil arhitekt Hardy McCullah. Lukov dom, vreden 2,5 milijona dolarjev, stoji v zelenem predelu Dallasa, ki mu pravijo Old Preston Hollow. Razprostira se na 485 kvadratnih metrih - dovolj za Luko, Anamario in njuna dva psa.

Pokukajte v njegovo gnezdo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:44 16. Avgust 2021.

    Jaz poznam to vilo iz leta 1984 od arhitekta Hardyja.... .Ta vila je čudo arhitekture v vesolju... .

  • 12:44 16. Avgust 2021.

    na polno že utrujate s tem dončičom...pač obvada basket, ima keš, nima pa okusa in to je to.

  • 10:43 16. Avgust 2021.

    če je pameten, pol ne. naj vlaga na destinacijah, ki kaj pomenijo. ceprav texas postaja center tech kalifornijskih podjetij zaradi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.