Se bo Madonna poročila v Rusiji?

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Čeprav se v javnosti zadnje čase pojavljajo govorice, da naj bi se razmerje med Madonno in Jesusom Luzom krhalo, sta zaljubljenca zdaj sporočila, da se nameravata v kratkem poročiti.
Oglej si celoten članek

Čeprav je Madonna kmalu po ločitvi od Guya Richieja izjavila, da bi raje videla, da bi jo zbil vlak, kot pa da bi se vnovič poročila, je zdaj pristala na zakon s trideset let mlajšim Jesusom Luzom.

 

Govori se, da si bosta večno zvestobo obljubila v Sankt Peterburgu, saj je Jesus po njunem obisku Rusije naravnost navdušen nad deželo.

 

Po zadnjih informacijah naj bi se poročila v Konstantinovi palači, ki pa je zaradi porok rezervirana mesece vnaprej. Ruski mediji so sicer sporočili, da pevka palače še ni rezervirala, da pa bodo v primeru poroke naredili izjemo in zagotovo našli kakšen prost termin za kraljico popa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.