Se bo Melania ustavila tudi v Sloveniji?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Donald in Melania Trump se odpravljata na prvo potovanje, odkar je bil Donald izvoljen za predsednika.
Oglej si celoten članek

Konec tega tedna se bo Donald Trump v družbi žene Melanie in sina Barrona odpravil na prve predsedniške obiske tujine. V petek se odpravlja v Savdsko Arabijo, nato bo obiskal Izrael in Italijo. Po obiskih teh treh držav se Donald z družino odpravlja v Bruselj, kjer se bo udeležil 28. vrha Nata.

Med obiskom Italije se bo družina Trump sestala tudi s papežem Frančiškom. "Veseli se, da bosta lahko razpravljala o vrsti vprašanj obojestranskega interesa," je za ameriške medije povedal ameriški svetovalec za državno varnost H. R. McMaster.

Ali to pomeni, da se bo ameriška predsedniška družina morda ustavila tudi v Sloveniji? Bo Melania obiskala rodni kraj Sevnico? Bomo videli ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.