Se bo spet poročila v Las Vegasu?

Foto: Žurnal24 Britney in Sam naj bi se odločila za naslednji korak v njuni zvezi.
Pop princeska Britney Spears naj bi se poročila s svojim trenutnim spremljevalcem Samom Luftijem.
Oglej si celoten članek
Britney Spears naj bi znova poskusila srečo v zakonu. Njen novi izbranec je producent Sam Lufti. Neimenovani vir je dejal, da Britney načrtuje poroko v Las Vegasu, kjer je leta 2004 že dahnila da svojemu prijatelju iz otroštva Jasonu Alexandru.

Svoje načrte je pevka zaupala tudi svojim odvetnikom in bivšemu možu Kevinu Federlinu. Odvetniki naj bi ji predlagali predporočno pogodbo, a je Britney njihove nasvete preslišala. Nova zveza ni po volji Kevinu, saj pozna Samov vzkipljivi značaj. Kevin je Britney zagrozil, da ne bo videla sinov, če bo v njuni družbi Sam.

Britney je podlegla Samovim čarom in mnogi dvomijo, da se mu bo znala upreti. Ljudje, ki so ji blizu, znajo povedati, da Britney vzdržuje Sama, ki si pusti streči.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.