Se bo zgodovina ponovila?

Foto: Žurnal24 Poln bežigrajski stadion 13. septembra 2003, ko je Siddhartin koncert obiskalo o
Osem let pozneje. Bo Siddharta po Bežigradu razprodala tudi Stožice?
Oglej si celoten članek

Siddharta ima pesmi za velike množice, stadione. Tudi zato bomo album posneli v živo na Stožicah, kar je nekaj povsem novega. Fantje imajo jajca!
Ross Robinson, producent

Prihodnjo soboto, 18. junija, bo Siddharta kot prvi samostojni izvajalec nastopila na novem stadionu v Stožicah, kjer bo poskušala ponoviti uspeh izpred osmih let, ko je privabila okoli 30 tisoč ljudi in tako napolnila bežigrajski stadion.

 

Več kot Dylan in Metallica

Več so jih za Bežigrad privabili le Kelly Family, saj tega prizorišča ni uspelo razprodati ne Bobu Dylanu ne Metallici. Stožiški stadion sicer sprejme največ 25 tisoč ljudi, vstopnice pa stanejo od 29 do 49 evrov. Te dni je v Ljubljano že prispel tudi njihov ameriški producent Ross Robinson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.