Jelinčič se želi čim prej ločiti

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Razšla sta se že lansko poletje, a sta še vedno poročena …
Oglej si celoten članek

NOVO (13:29): Današnja obravnava na sodišču je odpadla, ker je zbolela Jelinčičeva odvetnica.

Danes se bosta na sodišču ponovno srečala zakonca Jelinčič, ki še vedno nista zaključila ločitvenega in preživninskega postopka. Na ljubljanskem in koprskem sodišču sta se zaradi premoženja sicer srečala že večkrat, a prav tako še nič rešila, glede ločitve pa sta se pred sodnikom prvič srečala v začetku junija. 

"Takrat je imel Monikin odvetnik dodatne zahteve oziroma predloge glede preživnine in skrbništva nad hčerkama, zato se nismo še čisto nič dogovorili. Predvidevam, da si želijo čim več obravnav, zato, da bi dobili čim več denarja. Tudi ločila se še nisva uradno, saj bomo to uredili skupaj s skrbništvom in preživnino, čeprav sem sam želel urediti vsaj to. Trenutno ne smem še čisto nič reči, več upam, da bo znano danes," je bil z izjavo skromen Zmago Jelinčič, ki še ne ve, kako si bosta z Moniko delila skrbništvo nad mladoletnima hčerkama in kakšna bo višina preživnine, ki jo bo plačeval. 

Dodal je še, da hčerki počitnice trenutno preživljata pri Monikinih starših, da pa se bo potrudil, da bodo na dopust odšli tudi skupaj. "Trenutno je še vse v zraku. Verjetno bom dopustoval v Sloveniji, ob morju, v visokogorje se mi več ne ljubi, raje sem na toplem. Trenutno mi je dopust to, da urejam vilo na Primorskem, kjer se že da prespati za prvo silo, izbrati moram le še posteljo in ostalo pohištvo. V preteklosti smo hodili povsod, po Grčiji, Turčiji, letos pa bomo ostali v Sloveniji,"  je povedal o dopustniških načrtih.

Magazin Ločitev Jelinčič: Po dveh mesecih končno znana odločitev sodišča!

Magazin Jelinčič: "Monika je lobirala pri gradbincu, njeni nameni so jasni"

Najboljši videi so na kanalu Joonglaa!

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 20

  • 08:38 17. Julij 2020.

    Zmago bo zmagal. Zvit je on zelo zvit.

  • 08:39 16. Julij 2020.

    Ne bodi taka rit kot si, pa ti bodo zvezde bolj naklonjene, ha,ha,ha.

  • 20:00 15. Julij 2020.

    Zmago samo,da je ne vzameš nazaj!! Babe imajo navado iti se porajsat in pod pretvezo zaradi otrok vrniti!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.