Še dobro, da si Sheen ni zlomil vratu

Foto: EPA
Foto: EPA
Charlie Sheen je skočil v bazen in si hudo poškodoval obraz. Producentom serije Anger Management je s tem nespametnim dejanjem povzročil ogromno škodo.
Oglej si celoten članek

Njegov obraz je namreč tako zatečen, da ga tudi z računalniškimi triki in pudrom niso uspeli popraviti, zato je snemanje do nadaljnjega prekinjeno.

Sheen se je ob bazenu igral s svojimi psi in za trenutek pozabil, da stoji na plitki strani bazena. "Na glavo je skočil v bazen in z obrazom udaril ob dno bazena in si poškodoval nos,“ je povedal producent serije.

Neki vir pa dvomi v producentovo razlago. "Ni skočil v bazen. Bazen uporablja le redkokdaj. Verjetno je spet doživel enega od svojih živčnih zlomov.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.