Še dve roli za Gremo mi po svoje

Foto: Žurnal24 Gremo mi po svoje Foto: Žurnal24 Gremo mi po svoje Foto: Žurnal24 Gremo mi po svoje Foto: Žurnal24 Gremo mi po svoje Foto: Žurnal24 Gremo mi po svoje Foto: Žurnal24 Gremo mi po svoje Foto: Žurnal24 Gremo mi po svoje Foto: Žurnal24 Gremo mi po svoje Foto: Žurnal24 Gremo mi po svoje Foto: Žurnal24 Gremo mi po svoje Foto: Žurnal24 Gremo mi po svoje Foto: Žurnal24 Gremo mi po svoje Foto: Žurnal24 Gremo mi po svoje Foto: Žurnal24 Gremo mi po svoje Foto: Žurnal24 Gremo mi po svoje Foto: Žurnal24 Gremo mi po svoje Foto: Žurnal24 Gremo mi po svoje
Najbolj gledan slovenski film Gremo mi po svoje si je prislužil veliko rolo za preseženih 175 tisoč gledalcev ter še eno rolo za novih 25 tisoč gledalcev. Film ima tako že sedem rol in eno veliko.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.