Še en hollywoodski žrebec oddan

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriški igralec Matthew McConaughey se je včeraj poročil s svojo dolgoletno izbranko Camilo Alves.
Oglej si celoten članek

Po romantični božični zaroki sta Matthew McConaughey in Camila Alves včeraj stopila pred oltar in si obljubila večno zvestobo. Skupaj sta sicer že šest let in imata dva otroka, štiriletnega sina Levija in dveletno hči Vido. Poročni obred se je odvijal v družinskem krogu v Teksasu, je sporočil igralčev tiskovni predstavnik in dodal, da se bo Camila odslej pisala McConaughey.

Poroka je bila po pisanju ameriških medijev bolj Camilina želja, ki naj bi Matthewu pred novim letom postavila ultimat. 42-letni zvezdnik si je namreč močno želel še enega otroka, a mu je mlajša izbranka dejala, da mu ga bo dala, če jo pelje pred oltar. In jo je.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.