Še en slavni žrebec bo skočil v zakon

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Pevec Adam Levine je sporočil, da sta se z dekletom Behati Prinsloo zaročila.
Oglej si celoten članek

Veselo novico je pevec skupine Maroon 5 sporočil kar prek svojega tiskovnega predstavnika, ki je oznanil: "Adam in njegovo dekle Behati z veseljem sporočata, da se bosta poročila. Adam jo je zasnubil konec tedna v Los Angelesu."

Adam in Behati, ki je supermanekenka in tudi Victorijin angelček, sta začela hoditi maja 2012, a sta se konec leta razšla. Kmalu zatem so glasbenika začeli povezovati z drugim Victorijinim angelčkom Nino Agdal, a kot kaže, je bila ljubezen z Behati močnejša, saj sta svoje razmerje kmalu obnovila. "Dojel je, da jo resnično ljubi in da je ona tista prava. Zelo sta zaljubljena," je za ameriško revijo Us Magazine povedal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.