Še en udarec za Andreja, Mirela požrla besedo

Foto: Parovi Mirela Lapanović Foto: Parovi Mirela Lapanović Foto: Parovi Mirela Lapanović, Mili, Parovi
Tako se je Mirela najedla zarečenega kruha.
Oglej si celoten članek

Mirela Lapanović se je v šovu Parovi poročila z Milijem. Poroka je seveda bila navidezna. V beograjski vili se je poročilo kar šest parov. Skupinsko poroko so priredili preteklo soboto, ko si je med drugim belo obleko nadela tudi Mirela.

Zanimivo je, da jo je produkcija uspela prepričati, da je oblekla poročno obleko, saj je za naš medij pred nekaj meseci povedala, da česa takšnega nikoli ne bi naredil za šov in da želi belo obleko obleči le enkrat v življenju.

Mirela se je za šov navidezno poročila ravno z Milijem, ki ga je še pred nekaj tedni obsodila, da jo je, med tem ko je bila pijana, domnevno posilil.

Kako se bo Mirelina zgodba z Milijem razpletla po končanem šovu, bomo morali še malo počakati. Prav tako čakamo na epilog Mireline zgodbe z Andrejem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 10:59 12. Junij 2017.

    Lapanko Milutinović.....

  • 10:58 12. Junij 2017.

    AĆIMA REBEKAINOVIĆ, zakva ste BLOKIRALI KOMENTIRANJE lapanka mirelković queen team 1 na FB.....mi bi radi glasovali za gospo Milutinović .....???

  • 10:31 12. Junij 2017.

    pa ne, pa to njen verenik andro sve podržava, on to lajka in obožuje svojo kraljico......bruhaha......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.