Še en udarec za kraljico, koliko lahko še prenese?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po mnenju zakoncev Sussex kraljica ni naredila dovolj.
Oglej si celoten članek

Knjiga o Harryju in Meghan, Finding Freedom, za katero mnogi pravijo, da gre za avtorizirano biografijo para, namiguje, da zakonca Sussex nista bila zadovoljna z odzivom dvora na njune obtožbe, izrečene v pogovoru z Oprah Winfrey.

Prijatelji para pravijo, da kraljica ni prevzela polne odgovornosti za vse, kar se jima je slabega zgodilo.

Meghan in Harry sta javnost s svojimi obtožbami pustila odprtih ust. Povedala sta, da njun sin iz rasističnih razlogov ni prejel naslova princ in da je imela Meghan samomorilske misli, a ji nihče ni hotel pomagati.

Po objavi intervjuja je palača objavila izjavo, v kateri so zapisali, da so kraljevo družino obtožbe razžalostile. "Čeprav se nekateri spomini razlikujejo, jih jemljemo resno in jih bomo v družini nagovorili,“ je kraljica še dodala v izjavi za javnost. Tega stavka Meghan in Harry nista mogla preslišati, trdila avtorja omenjene knjige Omid Scobie in Carolyn Durand. "Izjava, da se kraljičini spomini razlikujejo, ni ostala neopažena." Vir blizu paru pravi, da Harryja in Meghan ni presenetilo, da niso prevzeli popolne odgovornosti. "Minilo je več mesecev, prevzeli pa so le malo odgovornosti. Kako lahko greš v taki situaciji naprej?“ se sprašuje prijatelj. 

Avtorja sicer trdita, da biografija ni avtorizirana, Meghan pa je pozneje na sodišču priznala, da jima je preko tretje osebe posredovala podatke, da bi se izognili napačnim interpretacijam. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:49 20. Avgust 2021.

    Takšna sta kot dve vaški branjevki, samo da branjevki dobita zelo malo ali sploh nič od prodanega, (beri opravljanja) ta …

  • 10:31 20. Avgust 2021.

    Hehe, prijatelji so zaskrbljeni? Če bi bil jaz njun prijatelj, bi jima definitivno priskočil na pomoč! Če ne drugače pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.