Še en udarec za princeso

Foto: Žurnal24 Princesa Madeleine z nekdanjim zaročencem Jonasom Bergströmom ob najavi zaroke l
Jonas Bergström, bivši zaročenec švedske princese Madeleine, naj bi kmalu postal očka.
Oglej si celoten članek

Jonas Bergström za princeso Madeleine ni dolgo žaloval. Če gre verjeti najnovejšim govoricam, bo odvetnik namreč kmalu zibal. Švedska revija Se og Hör je na svoji naslovnici napisala: "Še en šok za princeso. Jonas je kolegici naredil otroka."

In novica jo je verjetno res šokirala, saj sta se razšla šele konec aprila, ko se je razvedelo, da je z neko norveško rokometašico skočil med rjuhe. Princeso je prevara močno prizadela, zato je za nekaj časa zbežala v ZDA, kjer je mediji niso nadlegovali. Vrnila se je šele za poroko svoje sestre in vsi so se čudili, kako pogumno se je smehljala kameram, kar verjetno ni bilo lahko, saj bi se morala tudi ona letos poročiti.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.