Še en udarec za Taylor Swift

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
To je Taylor Swift verjetno zabolelo bolj kot spor s Kanyejem Westom.
Oglej si celoten članek

MTV je včeraj razglasil nominacije za letošnje nagrade MTV Video Music Awards. Na seznamu ni pevke Taylor Swift, njen bivši, Calvin Harris, pa se lahko pohvali z dvema nominacijama, med drugim tudi za pesem This is What You Came For, ki jo je napisal s Swiftovo. Taylor je bila lani za te nagrade nominirana kar desetkrat.

Tokrat pa sta največ nominacij pobrali Beyonce (11) in Adele (8). Pa še ena brca za Swiftovo – tudi Kanye West je nominiran, in to s pesmijo Famous … Več o sporu zaradi te pesmi lahko preberete TUKAJ.

Vse nominiranje lahko vidite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.