Še en zvezdnik šel na odvajanje

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Zvezdnik priljubljene serije Glee Cory Monteith se je prostovoljno odločil za zdravljenje.
Oglej si celoten članek

Zaradi odvisnosti od prepovedanih substancah se je tridesetletni igralec Cory Monteith odločil, da se vzame v roke. Njegov predstavnik je povedal, da si igralec želi nazaj svoje življenje in si je izbral strokovno pomoč. "Prostovoljno se je javil na kliniko za odvajanje. Javnost ljubeznivo prosi za spoštovanje in zasebnost, saj mora do ozdravitve narediti potrebne korake," je povedal.

Njegovo dekle in soigralka v seriji Lea Michele se je že odzvala in povedala, da je ponosna, da se je odločil za ta korak. "Ljubim Coryja in ga spoštujem in mu bom ves čas stala ob strani. Zelo sem hvaležna in ponosna, da se je za to odločil."

Igralec je pred dvema letoma priznal, da je prvič šel na odvajanje pri devetnajstih letih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.