Še ena hollywoodska ločitev

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Ljubezni med Willom Arnettom in Amy Poehler je uradno konec.
Oglej si celoten članek

Igralec Will Arnett (43) je v začetku meseca na sodišču v Los Angelesu vložil ločitvene papirje. Will, ki je bil z igralko in komedijantko Amy Poehler (42) poročen od leta 2003, zahteva tudi deljeno skrbništvo za njuna dva otroka. Za igralko je to prva ločitev, za Arnetta pa druga – prvič je v zakon stopil s Penelope Ann Miller.

Par se je sicer razšel že leta 2012, oba pa sta danes menda že srečna v objemu novih partnerjev. Willa povezujejo z bivšo ženo Billyja Joela Katie Lee, Amy pa naj bi se pred kratkim začela videvati z Nickom Krollom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.