Še ena noseča zvezdnica

Foto: Fame Flaynet
Foto: Fame Flaynet
Kate Middleton, Jessici Simpson in Kim Kardashian se je v klub slavnih nosečnic pridružila še Evan Rachel Wood.
Oglej si celoten članek

Po poročanju spletnega portala US Weekly, 25 letna igralka Evan Rachel Wood s svojim izbrancem Jamiem Bellom pričakuje otroka. Podrobnosti o spolu ali imenu bodoča starša še nista izdala, prav tako ne datuma, kdaj naj bi se jim pridružil tretji član.

Lažne govorice o nosečnosti so se sicer pojavile že novembra lani, kmalu po tem, ko sta si zaljubljenca dahnila usodni da. Takrat jih je Evan preko Twitterja utišala z: "Oprostite, ker vas bom razočarala. Ne pričakujem dojenčka," sedaj pa je bodoča mamica na družabnem omrežju objavila: "Pesem dneva: "Sweet child of mine" #gunsandroses."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.