Še ena pojoča misica

Foto: Žurnal24 Sabina Mali (v sredini) tako kot Sanja Grohar stopa po pevski poti.
Po Rebeki Dremelj, Sanji Grohar in Nini Osenar se je v glasbene vode podala tudi nekdanja Miss Hawain Tropic in Playboyeva zajčica leta Sabina Mali.
Oglej si celoten članek

Mična črnolaska pravi, da ne želi biti muha enodnevnica, zato se je za ta projekt pripravljala precej časa. Najprej je pod okriljem producenta Žareta Paka, ki je že poskrbel za uspešnice Siddharte, Alye, Nikolovskega, Dan D in druge uspešne glasbenike, posnela pesem z naslovom Strast. Ta na radijske postaje prihaja te dni, medtem ko bodo oboževalci na spot morali še malce počakati, a kot pravi Sabina, bo vredno čakati. V videu, ki so ga že posneli v termah Šmarješke Toplice, naj bi namreč videli tudi precej vročih in erotičnih prizorov med Sabino in njenim soigralcem Dejanom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.