Še ena razgaljena zvezdnica

Foto: Žurnal24 Ashley Green Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V javnost so prišle gole fotografije še ene mlade zvezdnice. Tokrat bomo deležni čarov Ashley Green, ki naj bi slike posnela kar sama.
Oglej si celoten članek

Mlada igralka Ashley Green, ki je zaigrala v filmu Somrak, naj bi se nastavljala kar lastnemu fotografskemu objektivu in posnela nekaj erotičnih fotografij. Te so v teh dneh našle pot do svetovnih medijev. Njen zastopnik je zanikal govorice, da se je fotografirala sama, in dodal, da so bile objavljene nezakonito.

Greenova je le ena izmed mnogih igralk, zadnje čase predvsem mlajših, katerih gole fotografije so obkrožile svet. Nazadnje je bila v podoben incident vpletena igralka Vanessa Hudgens.

Ashley Green je sicer pred dnevi prejela Teen Choice Award za upodobitev Alice Cullen v uspešnici Somrak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.