Še ena tragična smrt v družini Whitney Houston

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Odšel je star komaj 30 let …
Oglej si celoten članek

Na novoletni dan je umrl 30-letni Nick Gordon, nekdanji zaročenec pokojne Bobbi Kristine Brown, hčerke Whitney Houston, ki pa je umrla leta 2012. Nicka so po novoletni zabavi odpeljali na urgenco, kjer je utrpel več srčnih zastojev, krive naj bi bile droge. Nick naj bi se drogiral s prijatelji, ko se je nenadoma onesvestil, kolegi pa so ga odpeljali v eno izmed floridskih urgenc in ga tam pustili. 

Zaradi prevelike količine drog je leta 2015 prav tako umrla njegova zaročenka, takrat 22-letna Bobbi, ki so jo na usodni dan našli nezavestno v kadi, v krvi pa je imela prepovedane substance. Bobbi je bila pred smrtjo v komi. Gordon pa je bil v civilni sodbi obsojen kot odgovoren za njeno smrt. Odškodninosko tožbo zaradi povzročitve poškodb in čustvenega trpinčenja so proti partnerju pokojne Brownove vložili skrbniki njenega premoženja. Sodišče je pritrdilo tožniku in odločilo, da je Gordon pravno odgovoren za smrt svojega dolgoletnega dekleta, kar pomeni, da nosi del krivde za to, da je Bobbi prehitro zapustila ta svet. 22-letnico, ki je umrla zaradi mešanice drog, morfija in alkohola, so  januarja 2015 našli v kopalni kadi, nekaj tednov pozneje je umrla. Gordon je družini Brown moral izplačati 36 milijonov dolarjev odškodnine.

Tragično je leta 2012 umrla tudi Bobbijina mama, legendarna pevka Whitney Houston, ki so jo prav tako našli v kadi, razlog smrti pa je bila utopitev. Gordona je Whitney Houston sicer neuradno posvojila pri 12 letih in ga vzgajala skupaj z Bobbi Kristino. Čeprav je pevka upala, da bosta Nick in Bobbi Kristina razvila bratsko-sestrski odnos, sta se otroka zbližala veliko veliko bolj. Javno sta svojo zvezo potrdila kmalu po Whitneyjini smrti in že takrat sta dala vsem vedeti, da sta zaljubljena in da se želita poročiti.
 

Foto: Profimedia nick gordon, bobbi kristina brown

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.