Še enkrat izpodrinil Sheena

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Najbolje plačan igralec na televiziji je Ashton Kutcher.
Oglej si celoten članek

Ko je Ashton Kutcher v komični seriji Dva moža in pol prevzel vlogo Charlieja Sheena je v paketu z njo prišel tudi naslov najbolje plačanega igralca na televiziji. Tako so ugotovili pri reviji Forbes, kjer so izračunali, da je Kutcher med lanskim in letošnjim majem zaslužil okoli 24 milijonov dolarjev in se z njimi prebil na prvo mesto lestvice TV-igralcev, medtem ko se Sheen z vlogo v novi seriji Anger Management ni uvrstil niti med prvo deseterico.

Enaka usoda je doletela tudi Steva Carrella, ki je, preden je zapustil serijo Pisarna, zaslužil 15 milijonov dolarjev. Je bila pa sezona zato toliko uspešnejša za Hugha Laurieja z vlogo v seriji Zdravnikova vest in Raya Romana z vlogo v zdaj že preklicani seriji Men of a Certain Age, saj sta z njima oba zaslužila kar po 18 milijonov dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.