Se Gaga igra slepe miši?

Foto: Fame Flynet Lady Gaga Foto: Fame Flynet Lady Gaga Foto: Fame Flynet Lady Gaga
Če ste mislili, da vas Lady Gaga s svojimi opravami več ne more presenetiti, ste se zmotili.
Oglej si celoten članek

Tokrat sicer ni presenetila z opravo – priznamo, da nam je črn plašč všeč, niti ne z vrtoglavo visokimi petami ali čevlji, v katerih povprečne ženske še stati ne bi znale, ampak s klobukom, ki njene oči prekriva s prevezo.

Ko se je s takšno črno masko sprehodila po londonskih ulicah, so bili verjetno vsi bolj kot nad pokrivalom začudeni nad tem, kako se lahko zvezdnica normalno sprehaja brez asistenta. Se je igrala slepe miši? Če ne sedaj, pa gotovo v otroštvu, saj se je kljub črni maski, ki je zakrivala njen pogled, sprehajala brez težav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.