Se je Ben Affleck s picami delal norca iz Alexa Rodrigueza?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Alex Rodriguez je verjetno ostal brez apetita …
Oglej si celoten članek

Picerija "Bulls Bears & Squares“ je 17. avgusta prejela naročilo v višini 120 evrov. Šlo naj bi za tri pice s piščancem, ki so jih dostavili v slikovito letovišče bogatih The Hamptons, in sicer na naslov, na katerem živi nekdanji zaročenec Jennifer Lopez, Alex Rodriguez.

Foto: Profimedia alex rodriguez
Naročilo je bilo oddano pod imenom "Ben Afflec“ (brez K). Ali je igralec, ki je v življenju latino lepotice zapolnil praznino po razhodu z Alexom, res častil večerjo, ni znano. Nekateri menijo, da je imela prste zagotovo vmes Jennifer Lopez oziroma nekdo, ki dobro ve, kje ima Rodriguez nepremičnine. 

Kakor koli že, Alex v zadnjem času zaradi zaljubljenih fotografij svoje bivše verjetno nima velikega apetita. Še en udarec je doživel pred nekaj dnevi, ko ga je Jennifer javno osramotila. S svojega Instagram profila je izbrisala vse skupne fotografije in mu prenehala slediti. V teh časih skorajda ni večje izdaje …

Foto: Profimedia ben affleck, jennifer lopez

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:39 19. Avgust 2021.

    OH, to pa je katastrofa,namesto stare babe bo našel cel kup mladih. Res SRCE se mu trga

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.