Se je Boruc vendarle dotaknil Eduarda?

Foto: Žurnal24 Trenutek "dotika" – Eduardo Da Silva porine žogo mimo poljskega vratarja Arturja
Padec Arsenalovega napadalca Eduarda da Silve na srečanju proti Celticu še vedno buri duhove. Zdaj se je na spletu pojavil posnetek, ki naj bi dokazal, da Eduardo padca ni zaigral.
Oglej si celoten članek

Hrvaški Brazilec Eduardo da Silva si je s padcem za oskarja na srečanju zadnjega kola kvalifikacij med njegovim Arsenalom in Celticom nakopal jezo številnih ljubiteljev nogometa in visoko kazen Uefe (prepoved nastopanja na prvih dveh srečanjih Lige prvakov v skupinskem delu). Ob pogledu padca iz vseh zornih kotov je jasno, da se Artur Boruc, vratar Celtica, nekdanjega igralca zagrebšekga Dinama ni niti dotaknil, kaj šele, da bi bil kriv za padec. Zdaj pa se je pojavil posnetek, ki naj bi dokazal, da Eduardo padca ni zaigral. Posnetek si lahko ogledate pod člankom. Presojo, ali je bil za padec Eduarda res kriv Boruc, pa prepuščamo vam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.