Se je 'dvojčkoma' priključil še 'trojček'?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pojavil se je še tretji moški s košato brado ...
Oglej si celoten članek

Moška s košato brado, ki sta se nepričakovano srečala na istem letalu družbe Ryanair, sta presenečeno ugotovila, da izgledata kot enojajčna dvojčka, čeprav sta se videla prvič v življenju, so poročali na britanskem Telegraphu. Lee Beattie je njuno fotografijo nato objavila na svetovnem spletu. Slednja pa je požela številne presenečene poglede ...

A to še ni vse! Sedaj naj bi po poročanju Dailymaila obstajal še tretji moški, ki naj bi bil skoraj identičnega izgleda kot omenjena 'dvojčka'. Vsi trije so sicer popolni tujci. Peabody je na spletu objavil svojo fotografijo, pri kateri je pripisal: "Očitno sem zamudil svoj let.

Fotografija dokazuje, da gre za očitno podobnost z Neilom Douglasom iz Glasgowa, ki je svojega 'identičnega dvojčka' Roberta Stirlinga iz Londona spoznal, ko se je usedel na letalo omenjene letalske družbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:20 5. November 2015.

    Na ta način si Ryanair dviguje rating: letite z nami, morda srečate dvojčka in kupite srečko ...

  • 13:41 4. November 2015.

    vsekakor novica, ki je vredna tega, da že celo dopoldne tiči na prvi strani......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.