Se je Jure Godler osramotil?

Foto: PlanetTV
Foto: PlanetTV
Danes bo na Planetu posebna epizoda kviza Milijonar, v kateri se bodo na vroči stol nasproti voditelja Jureta Godlerja usedli znani obrazi. Denar bo šel v dobrodelne namene.
Oglej si celoten članek

Igralcu Matjažu Javšniku se lahko ob sobotah nasmejimo v zabavni glasbeni oddaji Pri Črnem Petru, danes pa se bo preizkusil tudi v kvizu Milijonar, ki ga vodi Jure Godler. V posebni epizodi kviza se bodo na vroči stol usedli znani obrazi in svoje znanje preizkusili za dobrodelne namene, a še prej se bodo morali prebiti skozi uvodne Hitre prste. Poleg Matjaža Javšnika bodo v oddaji sodelovali komik Perica Jerković, igralec Jan Bučar in direktor Šentjakobskega gledališča Milan Golob.

Kot smo izvedeli, so bili Javšnikovi prsti tokrat zelo hitri in priljubljeni igralec, ki je denar zbiral za DPM Dovje-Mojstrana, je dobil priložnost in se usedel na vroči stol. Tam ga je čakalo tudi to zanimivo vprašanje: Kam so se namenili glavni junaki v zadnji epizodi serije Seinfeld? (Odgovori: v London, Rim, Pariz, Los Angeles)

Javšnik je najprej želel uporabiti klic v sili, a mu je Godler predlagal drug izhod v sili – pomoč voditelja. "Saj, izgledaš točno tak lik, kot da bi nastopal v Seinfeldu,“ mu je rekel Javšnik, nato pa dodal: "Krasna ideja. Bolje, da si ti narediš sramoto kot jaz.“

Ali je bil Godler za igralca usoden, boste izvedeli danes, ob 20. uri, na Planet TV.
 
Snemaje kviza Milijonar trenutno sicer poteka ob spoštovanju strogih varnostnih ukrepov za zajezitev širjenja virusa, zato so v studiu brez občinstva prisotni le štirje kandidati za vroči stol, obliko pomoči glas ljudstva pa je nadomestila možnost zamenjave vprašanja. "Občinstvo je vsekakor nepogrešljiv element, a ob zaostrenih ukrepih v času pandemije je treba potrpeti," pravi voditelj Jure Godler, ki se v pogovoru s tekmovalci in tekmovalkami izkaže kot iznajdljiv sogovornik, ki spontano poskrbi za smeh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:10 2. December 2020.

    www︎.︎Norias︆.︆net - oddličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks

  • 03:52 2. December 2020.

    www︎.︎Norias︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 22:37 1. December 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.xxhook.com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.