Se je Justin ogrel za Milo Kunis?

Foto: Žurnal24 Justin in Mila sta se spoznala na snemanju komedije Friends with Benefits. (Foto
Po pisanju ameriških medijev naj bi se Justin Timberlake po prekinitvi zveze z Jessico Biel že zagledal v novo lepotico. Gre za Milo Kunis, njegovo soigralko iz filma Friends with Benefits.
Oglej si celoten članek

Justin in Mila sta se spoznala na snemanju romantične komedije Friends with Benefits, njegov prijatelj pa pravi, da je 30-letni igralec zelo zainteresiran za zvezdnico filma Črni labod. "Spogledujeta se, a zaenkrat je to vse," je razkril in dodal, da je Justin najbolj užival, ko je moral z Milo posneti sceno seksa.

 

Kot kaže, je zanimanje obojestransko, saj naj bi metuljčke v trebuhu čutila tudi Mila. "Zelo je šarmanten in sladek, poleg vsega pa je tudi zelo profesionalen in ni je stvari na svetu, ki je ne bi mogel narediti," je povedala o Justinu.

 

Zvezdnika namigovanj o romanci nista komentirala, sta pa njuna tiskovna predstavnika povedala, da govorice ne držijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.