Se je Malia s selfiejem spravila v nevarnost?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Varnostniki hčerke Baracka Obame svojega dela niso dobro opravili.
Oglej si celoten članek

Hčerke ameriškega predsednika Baracka Obame brez varnostnikov ne smejo iz hiše. Ko je Malia želela v  Chicagu obiskati festival Lollapalooza, jo je moralo na dogodek zato pospremiti več telesnih stražarjev, ki pa so očitno za trenutek zatisnili oči. Malia je namreč z neko oboževalko posnela selfie, ki ga je neznana mladenka nato objavila na družabnem omrežju in ob fotografiji zapisala: "Sproščanje z Malio Obama.“

Se je s sebkom spravila v nevarnost? Dejstvo je, da Bela hiša ne razkriva, kje se nahajajo ali kam gredo člani družine Obama, in sicer iz varnostnih razlogov. Selfie bi tako lahko ogrozil varnost starejše hčerke ameriškega predsednika, je pa kljub temu lepo videti, da je Maila čisto običajna 16-letnica, ki uživa v istih stvareh kot njeni sovrstniki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.