Se je Mirela vrnila v objem bivšemu?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Na svojem facebooku je ovekovečila, da je spet v zvezi.
Oglej si celoten članek

Zmagovalka Big Brotherja Mirela Lapanović je ponovno zaljubljena. Zdi se nam, da je srečni izbranec njen nekdanji dolgoletni partner Andrej, s katerim ima tudi sina. Na Facebooku smo zasledili objavo na njenem zidu na Facebooku, ki jo je zapisal oče njenega mlajšega sina: "Lep večer lepotička." Ob tem pa dodal nasmejani emotikon in srce, Mirela pa se je zahvalila: "O kako lepo, hvala Andro," in dodala emotikon srca.

Zanimalo nas je, ali je on srečni izbranec, zato smo jo vprašali, kaj se dogaja med njima, a nam Dolenjka zveze ni niti potrdila niti zanikala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:47 10. November 2016.

    Teh oslarij starlet in podobnih osebkov nihče več ne bere. Največ, kar lahko sporočijo, je to, da so noseče. Ali …

  • 17:34 10. November 2016.

    na naslovnici ministrica, Trump, Prevc, dirkač F1 in Mirela, kaj ste nori!?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.