Se je Mirelin Marko zagrel za seksi babico?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Opazili smo, da sta Marko Jovanović in Suzana Jakšič prijatelja. Morda tudi kaj več, glede na to, da so Marku všeč starejše?
Oglej si celoten članek

Marko in Suzana, ki je nekoč tudi tekmovala v šovu Big Brother, sta v stik prišla, po tem, ko je Primorec zapustil hišo BB, saj ga je Suzi kontaktirala kot Mirelina velika navijačica.

Foto: voyo.si suzana jakšič "Ker poznam njegovo mamo, s katero sva skupaj delali, in tudi očeta, sem mu le želela položiti na srce, naj bo do Mirele dober še naprej, tako kot je bil v hiši BB," nam je zaupala in dodala, da je Marko nikoli ni osvajal, čeprav ima rad starejše: "Kaj bom s takim šmrkavcem? Marko je star komaj 21 let in je zame še otrok. A s tem ne mislim nič slabega, daleč od tega. Res pa je, da sem v preteklosti vedno imela mlajše moške, a ne tako mlade. Morajo seveda imeti tudi nekaj izkušenj, hkrati pa tudi mladost, da so še vedno vzdržljivi. Recimo tam okoli 35, če se malce pošalim. Ne vem, zakaj sem vedno privlačila mlajše, ker to ni naravno. Ponavadi nas privlačijo mlajši, a danes vse več mladih razmišlja drugače."

Da se med njima s Suzano nič ne plete, je potrdil tudi Marko, ki pravi, da sta le znanca in da ga privlačna Jakšićeva ne mika. Sicer pa ima postavni Primorec trenutno polne roke z iskanjem službe, saj mu začasna pogodba s sedanjim delodajalcem kmalu poteče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.