Se je predal? Zmagovalec Eurosonga se je poslovil od fanov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Salvador Sobral še vedno čaka na novo srce.
Oglej si celoten članek

Čeprav je Salvador Sobral na prvem mestu seznama za transplantacijo srca, zanj še niso našli primernega organa. Kot poročajo portugalski mediji, obstaja velika verjetnost, da mu bodo, če kmalu ne dobi novega srca, začeli odpovedovati še drugi organi, zlasti se bojijo za ledvice in jetra.

27-letnik še vedno leži na intenzivnem oddelku bolnišnice v mestu Santa Cruz. K njemu sme le peščica ljudi. Njegov prijatelj je povedal, da Salvador kljub slabim napovedim upanja še ni izgubil, se je pa pevec že poslovil od svojih oboževalcev. V sporočilu, ki ga je objavil na spletu, je po poročanju Bilda izjavil, da je napočil čas, da svoje telo preda znanosti.

Salvador je imel pred kratkim koncert, med katerim se je razjokal. Njegov zadnji nastop je potekal pod geslom "Até já“ - se vidimo.

Magazin Zmagovalec Eurosonga se v bolnišnici bori za življenje

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.