Se je slovenska estradnica zaročila s pobeglo simpatijo?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek zaljubljena do ušes. Da je zaročena je razkrila na svojem Instagramu.
Oglej si celoten članek

Helena Kveder, tekmovalka lanskoletnega šova Kmetija: Nov začetek, je na svojem Instagram profilu objavila sliko zaročnega prstana in dopisala: "Rekla sem 'da'!" 

Foto: Planet TV Helena Kveder Heleno smo poklicali in ji ob zaroki čestitali, a žal te teme ni želela komentirati, zato ne vemo, če se je zaročila s katerim od fantom, s katerim se je zapletla še pred šovom. Po njenem prihodu iz Kmetije je nameč povedala, da je bila pred vstopom v šov zaljubljena, a da se simpatija ni razvila v ljubezen. "Preden sem šla v šov, sem bila zaljubljena, a za ljubezen sta potrebna dva. Iz te moke žal ni bilo kruha,“ je takrat povedala Helen in dodala, da ne ve, zakaj je ta fant izgubil interes.

Je zdaj našla novega fanta ali se je zaročila s pobeglo simpatijo? Tega nam Helena žal ni želela razkriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.