Se je spomnite? Takšna je danes ljubljenka slovenskega občinstva

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Takšna je danes mehiška igralka, ki smo jo spremljali v priljubljeni nadaljevanki Prevare.
Oglej si celoten članek

Največji navdušenci mehiških nadaljevank, ki smo jih na naših malih zaslonih začeli spremljati ob koncu 90. let prejšnjega stoletja, se zagotovo spomnijo Prevar in Gabriele Spanic, ki je igrala dvojčici Paulo in Paulino.

18 let pozneje je Gabriela, ki je nekoč veljala za najlepšo igralko telenovel, neprepoznavna. Mehiški mediji pišejo, da se igralka panično boji staranja in da zadnjih nekaj let sploh ne praznuje rojstnih dni. Poleg tega javno priznava, da nima nič proti lepotnim operacijam, kar je očitno tudi na določenih fotografijah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:30 24. Marec 2017.

    "...ki smo jo spremljali v priljubljeni nadaljevanki Prevare."<br /><br />spremljala si jo ti in se ti to še danes pozna...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.