Se je zagledala v igralca?

Foto: Žurnal24 Dominic in Madeleine bi bila lep par. (Foto: Reuters/Flynet)
28-letna princesa Madeleine je očitno že pozabila na svojega nezvestega zaročenca Jonasa Bergströma.
Oglej si celoten članek

Po koncu zveze je zbežala v New York, kjer dela v dobrodelni organizaciji svoje matere. Ta je pred kratkim v Londonu organizirala prireditev, ki jo je gostila lepa princesa. Prireditve se je udeležil tudi hollywoodski zvezdnik Dominic Cooper (Mamma Mia!), s katerim se je Madeleine menda ves večer spogledovala in plesala.

Mnogi pa se bojijo, da se bo Madeleine spet opekla, kajti Dominic ni samski. Njegovo dekle je igralka Amanda Seyfried, ki živi v Los Angelesu. Sicer je vedno več govoric, da se igralca razhajata, a konca ljubezni uradno še nista potrdila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.