Se Jen vrača k bivšemu?

Foto: Žurnal24 Čeprav se je zvezdnica enkrat že vrnila k Johnu, pa tokrat še ne kaže, da bi jav
Kupid je bil znova na pohodu. Jennifer Anniston naj bi se vrnila v objem svojega bivšega fanta Johna Mayerja.
Oglej si celoten članek

Jennifer Aniston naj bi ob Johnu Mayerju v trebuhu zopet nagajali metuljčki. To ne pomeni nič drugega kot to, da se Jen morda vrača v star objem.

"John je Jen povabil, da se srečata na Manhattanu. Rekel ji je, da si jo želi videti, zato ji bo plačal tudi zasebni let iz Los Angelesa v New York. Več ur sta nato skupaj preživela v njegovem apartmaju v hotelu Four Seasons, kjer sta srkala vino in preizkušala različne specialitete," je ameriškim medijem izdal neimenovani vir.

Zaljubljenca sta se začela videvati aprila leta 2008, a je John Jennifer zapustil po štirih mesecih. Mesec dni zatem sta si vnovič padla v objem in se videvala do marca lani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.