Se Keučeva afna?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Maja Keuc se je po mesecu in pol spet javila na Facebooku.
Oglej si celoten članek

Ko je Maja Keuc v začetku avgusta razglasila, da se umika z družbenih omrežij in Slovenije, so bili njeni oboževalci razočarani. Tudi zato nas preseneča, da so se pod njeno najnovejšo objavo pojavili negativni komentarji.

Maja je objavila fotografijo, na kateri nosi kreacijo DH Fashion, nad katero je bila pevka navdušena. Malo manj pa so bili navdušeni njeni oboževalci. "Afna na kvadrat si postala,“ je zapisal Robi, Matic pa je dodal, da je čudovit njen glas, obleka pa nikakor. Z njim se strinja tudi Sonja: "Maja, taka obleka pa ti res ne paše. Si prelepa, da bi nosila kaj takega.“

So Maji zamerili, da jih je nekaj časa zanemarjala, ali je obleka res tako obupna? Mi se strinjamo s tistimi, ki so fotografijo všečkali. Pa vi?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:44 26. September 2014.

    Afna je bila in bo ostala....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.