Se muzej Madame Tussauds sramuje te lutke?

Foto: Instagram meryl streep, lutka Foto: Profimedia meryl streep, lutka Foto: Profimedia meryl streep
Ta voščena lutka jim ni uspela …
Oglej si celoten članek

Muzej voščenih lutk Madame Tussauds je pretekli teden, ko so podeljevali oskarje, razkrila svojo novo pridobitev – voščeno lutko igralke Meryl Streep. Umetnikom pa ta lutka ni uspela najbolje in tega se muzej očitno zaveda, saj so jo na svojem Instagram profilu pokazali le z zadnje strani.

Jezen pogled, prevelik kljukast nos in velika guba med očmi … Z voščeno lutko so se želeli zvezdnici, ki je letos prejela svojo 20. nominacijo za oskarja, pokloniti, a Meryl tega poklona verjetno ne bo preveč vesela.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:29 6. Marec 2017.

    Kaj češ..<br />Taka je po plastificiranju..

  • 13:57 6. Marec 2017.

    katastrofaaaa....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.