Se nam samo zdi, ali je Barron Trump vedno bolj izrezan oče?

Foto: Profimedia Barron Trump Foto: Profimedia Barron Trump Foto: Profimedia Barron Trump Foto: Profimedia Barron Trump Foto: Profimedia Barron Trump Foto: Profimedia Barron Trump Foto: Profimedia Barron Trump
14-letni Trump je že zdavnaj prerasel očeta.
Oglej si celoten članek

Čeprav je sin ameriškega predsednika Donalda Trumpa in njegove žene Melanie star šele 14 let, jih kaže vsaj 17. Mladi Trump je tudi že prerasel svoja visoka starša, mamo Melanio, ki je visoka 180 centimetrov in očeta Donalda, ki ima 190 centimetrov.

O Barronu sicer ni znano veliko, saj je Melania glede njegove zasebnosti zelo zelo načelna in ga pred mediji varuje kot levinja. "Je odločen, poseben in pameten fant. Je samostojen in točno ve, kaj hoče. Včasih mu pravim 'mali Donald',“ je ena redkih izjav, ki jih je o edincu pred časom podala prva dama ZDA. V galeriji si oglejte, kako zelo se je spremenil v zadnjih nekaj letih. 

Prvi del šova JOONGLAA STAR je že objavljen!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 01:10 24. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • 15:31 23. Avgust 2020.

    No, če mu ona pravi "mali Donald" potem je vse jasno, kako "pameten in nadarjen" je. Močno upam, da se …

  • 13:25 23. Avgust 2020.

    Vrlo važno 🙄

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.